fbpx

Toimitilarakennukset

Tarvitseeko yrityksesi uusia toimivia toimitiloja?

Toimivat, viihtyisät ja talotekniikaltaan toimivat yrityksen toimitilat tukevat sekä yrityksen kannattavuutta, että henkilöstön että ympäristön hyvinvointia. Suunnittelemme toimitilat, joissa on huomioitu kaikki toiminnot tuotannosta logistiikkaan. Tarjoamme palveluita lähtien suunnitteluvaiheesta tilojen käyttöönottoon asti. Rakennamme uudis-, täydennys- sekä muutoskohteita toimitilaa tarvitseville yrityksille.

Oletko miettinyt uusia toimitiloja, vanhojen tilojen laajennusta tai korjausta ja päivitystä, mutta et ihan tarkalleen tiedä mistä pitäisi lähteä liikkeelle? Varaa ilmainen suunnittelukäynti niin autamme sinua alusta asti ja onnistut asiantuntevan suunnittelumme avulla välttämään turhat murheet ja pääset helpoiten alkuun toimitila hankkeesi suunnittelussa. Pääset esittämään kysymyksesi ammattilaiselle ja saat selkeän kuvan millaiset tilat tarvitset ja mitä ne tulevat maksamaan. Et kuitenkaan sitoudu vielä mihinkään.

Toimitilat yritykselle avaimet käteen -periaatteella

Tilaajan kannalta nopein, helpoin ja kustannustehokkain toimintatapa on Avaimet käteen-urakka, jossa vastaamme toteuttamisen lisäksi hankkeen suunnittelusta ja lupa-asioista. Lue lisää avaimet käteen-urakkamallista.
Teemme myös pienemmät kunnossapitotyöt aina ammattiotteella.