Palvelut

Palvelut muille rakennusliikkeille

Palvelut muille rakennusliikkeille

Tarvitsetko ammattitaitoista, asiallista ja luotettavaa työnjohtajaa projektiisi? Kastuuko työmaillanne koskaan varastoitavia tarvikkeita? Tarvitsetko ammattiotteella ja asiallisesti toimivaa aliurakointipalvelua? Tarjoamme sinulle helppoja ratkaisuja näihin tarpeisiin. Ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää palveluistamme!

Pääset tutustumaan hieman lisää palveluihimme myös alta.

Työmaan laadukas johtaminen

Tarjoamme työnjohto- ja työmaainsinööripalveluita projekteihinne luottamuksella, asiallisesti ja asiantuntevasti. Mukana tulee aina monipuolinen kokemus ja näkemys kirvesmiestöistä, suunnittelusta sekä työnjohtotehtävistä omilla sekä muiden rakennusliikkeiden työmailla. Soittele niin selviää olisiko meillä sopiva mesu sinun työmaallesi!

Työmaapalvelut

Haluaisitko että työmaasi varastoalueet on aina siistit ja hyvässä järjestyksessä, eikä tavaraa mene hukkaan niiden kastumisesta johtuen? Meidän palvelumme avulla saavutat tämän tavoitteesi helposti. Tarjoamme vuokralle ainutlaatuiset kuivasäilytystilat rakennustarvikkeille. Tilat varustetaan toiveidenne mukaisesti ja toimitetaan työmaalle haluamaanne järjestykseen. Kysy tarjousta ja laitetaan työmaa järjestykseen!

Aliurakointi

Etsitkö ammattiotteella ja asiallisesti toimivaa aliurakointipalvelun tarjoajaa, joka ottaa vastuuta laadusta ja aikataulusta? Tarjoamme kirvesmiestöitä monipuolisesti perustustöistä väliseinäurakointiin. Kysy tarjousta ja pistetään yhteistyö käyntiin!