fbpx
Takaisin kohteisiin

Kone-Tuomi Oy, Turku/Eura

”On selvää, että Rakentaja Uotila tekee meille jatkossakin suuremmat koneperustukset”

Marko Lehtinen, Talousjohtaja, Kone-Tuomi Oy

Kone-Tuomi on tilauskonepaja, joka tekee koneistuksia suomalaiselle vientiteollisuudelle. Kone-Tuomen erikoisalaa ovat yksittäiskappaleiden- ja piensarjojen koneistukset ja sopimusvalmistus. Yrityksellä on kaksi konepajaa; toinen Turussa ja toinen Euran Kauttualla. Työntekijöitä yrityksessä on noin 60 henkeä. Lisätietoja: www.kone-tuomi.fi

Rakentaja Uotila on tehnyt Kone-Tuomelle työstökoneiden perustuksia. Ensimmäisellä kerralla huomasi, että koneperustusten teko oli hieman uutta rakentajille. Homma vietiin kuitenkin ammattitaitoisesti maaliin ja samalla urakoitsijankin ymmärrys metallintyöstökoneiden maailmasta ja vaatimuksista kasvoi projektin aikana.   

Lehtisen mukaan Rakentaja Uotilan porukka on toiminut erittäin ammattimaisesti, aikataulut ovat pitäneet, eikä laadussa ole milloinkaan ollut huomauttamista. ”Avainsana on luottamus” -Lehtinen jatkaa ja toteaa ”sen olevan kaiken yhteistyön lähtökohta.” ”On selvää, että Rakentaja Uotila tekee meille jatkossakin suuremmat koneperustukset”, hän päättää tyytyväisenä.

Kone Tuomi