fbpx
Takaisin kohteisiin

Kahvila Tauko, Säkylä

”Kokonaisuutena koko projekti sujui joustavasti ja meidän työ kahvilassa ei häiriintynyt, vaikka työmiehet oli paikalla meidän kanssa yhtä aikaa. He osasivat olla poissa tieltä”

Eveliina Uotila, Kahvila Tauko.

Kahvila Tauko sijaitsee Säkylän keskustassa ja Rakentaja Uotila teki heille kahvilan laajennuksen, jossa tilaa tuli asiakastiloihin 1/3 osa lisää ja keittiöön puolet lisää tilaa. Lisäksi rakennettiin yksi wc-tila henkilökunnan käyttöön. Kahvilan käytössä on varastotiloineen tällä hetkellä noin 250 neliötä. Henkilökuntaa on yrittäjä Eveliina Uotilan lisäksi kaksi muuta ja parasta aikaa on käynnissä kolmannen henkilön rekrytointi. Lisätietoja Kahvilasta löytyy osoitteesta: kahvilatauko.fi

Eveliina Uotila kertoo, että etukäteen oli asiakkaille ilmoitettu uudistetun kahvilan avajaispäivä ja remontti sujui ongelmitta ja kahvila saatiin avattua juuri silloin, kun oli luvattukin. Työmiehet tekivät laajennusosan töitä samaan aikaan, kun kahvila oli auki ja se ei kuitenkaan häirinnyt kahvilan toimintaa. Hiljaa ja siististi olivat, sanoo Eveliina. Laajennusosan työt tehtiin valmiiksi ja sitten vasta väliseinä purettiin, jolloin kahvilan kiinnioloajaksi muodostui vain pari päivää, kun koko tilan lattia asennettiin. Kokonaisuutena koko projekti sujui joustavasti ja meidän työ kahvilassa ei häiriintynyt, vaikka työmiehet oli paikalla meidän kanssa yhtä aikaa. He osasivat olla poissa tieltä, kertoo Eveliina Uotila tyytyväisenä. Hän kertoo lisäksi, että rakentajien ammattitaidon ohella työnjohdon ammattitaito näkyi siinä, että mitään tavaroita ei tarvinnut odotella, vaan ne olivat paikalla oikeaan aikaan.

Erityisen mukavana remontissa Eveliina piti sitä, että hän sai osallistua suunnitteluun ja hänen näkemystään arvostettiin sekä haluttiin kuulla mitä hän odotti remontin lopputulokselta.