fbpx
Takaisin kohteisiin

Antti Juva oy, Pöytyä

”Uskaltaisin kyllä suositella kaikille”

Jaakko Juva, Antti Juva oy

Broilerin haudontamunia tuottava munittamo Antti Juva oy Pöytyältä rakennutti uuden kanalan vuonna 2021 ja Rakentaja Uotila valittiin rakentajaksi tarjouspyyntöjen perusteella. Yrittäjä Jaakko Juva kertoo, että Rakentaja Uotilan tarjous ei ollut halvin, mutta silti kohtuuhintainen ja sisällöltään kattavin. Valintaan vaikutti lisäksi Rakentaja Uotilan vakuuttavan ja asiantuntevan oloinen henkilöstö sekä isona asiana myös kotimainen työ.

Antti Juva oy rakennutti 2300 neliön munittamon betonielementeistä. Rakentamisessa Jaakko Juvaa yllätti esimerkiksi kaikkien rakenteiden jämäkkyys, esimerkiksi kattotuolit olivat jämäkämpiä kuin heidän aikaisemmissa rakennuksissaan ja lämpöeristettä oli enemmän kuin hän etukäteen oletti. Rakennus on ilmiselvästi tehty kestämään käyttöä. Hän kertoo, että rakentamisesta ei syntynyt stressiä, kun aikataulut pitivät ja kaikki muukin tehtiin, niin kuin oli sovittu. Työmaan siisteys ja turvallisuusasioihin paneutuminen olivat myös merkille pantavaa työmaalla ja työntekijät selvästi arvostivat omaa työtään, hän jatkaa. ” Mistään ei tarvinnut tapella”, toteaa Jaakko Juva ja kertoo myös jälkeenpäin havaitun ongelman nopeasta ja asiallisesta korjauksesta. Hän piti hyvänä, että myös työntilaaja oli aina tervetullut rakennukselle ja kahvihuone oli aina avoinna tarvittaessa.

Tarpeen tullen Rakentaja Uotila saisi Jaakon mukaan rakentaa heille toisenkin kerran ja hän toteaa, että ”uskaltaisin kyllä suositella kaikille”.